Webshop

In deze bijzondere tijd willen we u als klant toch graag van dienst zijn. U kunt onze winkel op afspraak bezoeken. De winkel is dan alleen voor u beschikbaar. Blijft u toch liever thuis? Dan hebben we voor u een kleine collectie online gezet. Zit het gene wat u zoekt er niet tussen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 ARS ring

Een prachtige ring vervaardigd uit 14 karaat geelgoud. Bezet met 18 briljanten totaal 0.36 ct.

€ 2.374,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Edox Sharkman II Limited Edition 10234-30-BUIN

De EDOX Sharkman II Limited Edition is 45 mm en heeft een chronograaffunctie, waardoor het de perfecte tijdwaarnemingstool is onder water. Om verdere duurzaamheid en veiligheid van het horloge te garanderen, is het horloge uitgerust met een 3 mm saffierglas en een schroefkroon en drukknoppen. Afgewerkt met een indrukwekkende waterdichtheid van 100ATM / 1000m met een automatische heliumontlastklep, demonstreerde EDOX uitmuntende techniek door opnieuw grenzen te verleggen in hun ontwerp en mogelijkheden.)

€ 1.395,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

SANJOYA sieraden. Nieuwe collectie.

Zilveren fantasie hanger op een zwart 5 rijig snaar collier. Eventueel aangevuld met de bijpassende oorknoppen  € 115,00 en ring  € 155,00

€ 214,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1


Schaffrath

 

De Calla-collectie is geïnspireerd op een van de meest elegante en sublieme bloemen van allemaal. Zelfs in de oudheid was de calla een symbool van schoonheid en onsterfelijkheid. Hun zacht gebogen lijnen zijn terug te vinden in alle sieraden in de lijn en geven ze hun unieke sensualiteit. 

Volledig gewichtloos lijkt de diamant te zweven tussen twee bekervormige gouden bloembladen, als in een bloesem. Hoogglanzende spiegeloppervlakken, die een spannend contrast vormen met de fijne mat van de ringband, zorgen voor een bijzonder sprankelende lichtreflectie en laten de steen magisch glanzen. De zacht taps toelopende ringband geeft de ring uitzonderlijk comfort.

€ 2.180,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1


Trollbeads Kerstboom

O dennenboom, o dennenboom, wat zijn je takken wonderschoon...

TAGBE-40033

925 Zilver

 

€ 65,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Trollbeads

Nog meer Trollbeads zijn te vinden in de Trollbeads webshop van Juwelier Korse.

Klik op onderstaande afbeelding en komt direct in de shop terecht.


Niet gevonden wat u zocht?

De keuze in deze webshop is beperkt. Het assortiment in onze winkel is uiteraard veel groter.

Neem contact op met ons op voor het maken van een bezoekafspraak. Wij helpen u graag verder in onze zaak in Rosmalen.