jewel spaarprogramma

 

Ultieme wensen gaan in vervulling door in te stappen in ons Jewelspaarplan. Een uniek spaarsysteem, uitzonderlijk binnen onze branche en al in 1995 voor onze trouwe klanten ontwikkeld.

 

Een bezoek aan de juwelier gaat in de meeste gevallen gepaard met een bijzondere gebeurtenis; een blijvende herinnering is dan vaak de wens. Door gebruik te maken van ons Jewelspaarplan creëert u als het ware een spaarpot, u wordt “aandeelhouder” van onze zaak.

 

Hoe werkt het?

 

Door deelname aan ons Jewelspaarplan machtigt u Juwelier Korse om elke 10e van de maand een vast bedrag van uw rekening af te schrijven. U bent ten alle tijden vrij dit maandelijkse bedrag  naar boven of beneden bij te stellen. Het spaartegoed (inclusief 15% bonus) kunt u vervolgens gebruiken voor iedere aankoop in onze zaak. U kunt er voor kiezen om te sparen voor iets kostbaars, maar u mag er ook een kinderartikelen, reparaties, horlogebatterij en dergelijke mee betalen.

 

Voor meer informatie of wilt u weten wat uw saldo is? Loop even bij ons binnen of stuur een email naar info@juwelier-korse.nl.